پایان نامه بررسی مشکلات دانش آموزان دختر مدارس راهنمایی

پایان نامه بررسی مشکلات دانش آموزان دختر مدارس راهنمایی پایان نامه بررسی مشکلات دانش آموزان دختر مدارس راهنمایی

دسته : روانشناسی و علوم تربیتی

فرمت فایل : word

حجم فایل : 153 KB

تعداد صفحات : 35

بازدیدها : 234

برچسبها : دانلود پایان نامه پژوهش پروژه

مبلغ : 3000 تومان

خرید این فایل

پایان نامه بررسی مشکلات دانش آموزان دختر مدارس راهنمایی

پایان نامه بررسی مشکلات دانش آموزان دختر مدارس راهنمایی

مقدمه

در هر جامعه ای برای کنترل و پیشبرد آن سازمان های مختلفی بوجود می آیند. یکی از مهمترین و حساسترین و سازنده ترین سازمان هر جامعه ای سازمان آموزش و پرورش می باشد. تمامی سازمان ها در حالت کلی از دو نوع سازمان رسمی و غیر رسمی تشکیل می شوند که این دو با هم و مکمل و پیش برنده اهداف سازمانی می باشد و هر کدام لازم و ملزوم یکدیگرند. سازمان های رسمی بر اساس سلسله مراتب سازمانی بوجود آمده است و این سازمان از سه منطقه مدیران عالی منطقه عملیاتی (استادان و دبیران) و منطقه اجرائی (دانش آموزان) تشکیل می شوند.

سازمان غیر رسمی آموزش و پرورش از برقراری روابط عاطفی بین اعضای سازمان حاصل می شود مانند روابط حسنه بین سه منطقه سازمان و سازمان غیر رسمی آن. سازمان غیر رسمی برخاسته از ارمان ها و تمایلات درونی اعضاست که در تحقق اهداف سازمان و یا رکود و ایجاد فضای نامساعد در آن اثر زیادی دارد اگر مدیران و عوامل عملیاتی آموزش و پرورش بتوانند با دانش آموزان رابطه خوبی داشته و به بررسی مشکلات آنان پرداخته و در صدد رفع و کاهش آن برآیند می توانند برای رسیدن به اهداف سازمان آموزش و پرورش که تربیت دانش آموزان فرهیخته مومن و دانشمند است برسند.

بیان مسئله

كسی كه به تدریج ظرفیت یادگیری او كاهش یافته و در آزمون های كلاس و امتحانات پایانی موفق نمی شود می گوئیم دچار افت تحصیلی شده است.افت تحصیلی در بعضی از دانش آموزان به حدی می رسد كه تحصیلات خود را نیمه كاره رها می كنند و یا دچار مردودی و تكرار پایه تحصیلی می شوند.

  علل و عوامل افت تحصیلی:وضعیت نامطلوب فیزیكی ،جسمانی و عاطفی دانش آموزان، تغییرات ناگهانی از نظر اقتصادی،خانوادگی،روانی،آموزشی،ضعیف بودن پایه درسی ،شكست های متعدد تحصیلی و درسی،ضعف در برنامه ریزی،وجود الگوهای درسی نا مناسب

شناخت علائم تنها اولین قدم است زیرا در قدم بعدی باید فهمید که این نشانه ها وقتی کنار هم می آیند چه چیزی را نشان می دهند وقتی نشانه ها و علامت های یک مشکل را کنار هم بچینیم یک رفتار بوجود می آید که به عنوان یک رفتار غیر عادی قلمداد می شوند بنابراین با یک یا دو علامت نمی توان به یک رفتار ناسازگار دست یافت پس باید ریشه ها و علت ها را جستجو نمود تا علت یک رفتار مشکل دار را فهمید.

باید علت های مشکلات را بررسی کرد تا فهمید که این مشکلات مربوط به محیط زندگی، محیط اجتماعی یا ریشه عاطفی و درونی دارند آیا ریشه در مشکلات والدین دارند که در رفتار کودکان منعکس شده اند. آیا نظام خانواده دچار مشکل است و سیستم خانواده بیمار است یا علل دیگری دارد.

توجه به جایگاه مشکل و محل اسقرار آن نشان دهنده آن است که در کجا باید دنبال علل مشکل و ریشه های مشکلات بگردیم و پیدا کردن ریشه ها و تبیین ناراحتی و مشکل بوجود آمده نشان می دهد که مشکل چه ماهیتی دارد. و این امر ما را در فعالیت تشخیص و کمک به رفع مشکل یاری می کند.این جریان پر پیچ و خم و دشوار که ممکن است بسیاری از افراد حوصله و صبر و شکیبایی لازم آن را نداشته باشند ما را متوجه می سازد که برای حل یک مشکل مشکل به ظاهر ساده چه راه دشواری را باید پیمود.

فهرست مطالب

 مقدمه. 5

بیان مسئله. 7

ضرورت و اهمیت تحقیق.. 8

اهداف تحقیق.. 9

فرضیه ها ی تحقیق.. 9

تعریف نظری موضوع تحقیق.. 9

تعریف نظری مشکل.. 10

پیشینه نظری تحقیق.. 11

مسئولیت خانواد از نگاه اسلام. 15

نوجوان و جوان از دیدگاه اسلام. 16

انس و الفت با جوان. 16

مدارا با جوان. 18

خانواده به عنوان سیستم. 18

خانواده به عنوان کانون محبت و امنیت... 20

نقش اقتصاد و خانواده 21

موقعیت اجتماعی – اقتصادی و یادگیری.. 22

وضعیت اجتماعی و اقتصادی والدین.. 24

تجزیه و تحلیل داده ها 26

بخش دوم آمار توصیفی.. 31

محدودیت های پژوهش.... 32

پیشنهادات... 34

منابع.. 35

 

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید