دسته : طرح های توجیهی و کارآفرینی
فرمت فایل : pdf
حجم فایل : 519 KB
تعداد صفحات : 11
بازدیدها : 202
برچسبها : طرح توجیهی پروژه کارآفرینی
مبلغ : 3000 تومان
خرید این فایلطرح توجیهی استفاده از ضایعات صنایع لاستیک سازی در صنعت ساختمان
نگارش طرح توجیهی یک طرح کسب و کار خوب باید مانند یک داستان، گویا و واضح باشد و باید اهداف کسب و کار را به صورت موجز و کامل بیان کرده و راه رسیدن به آنها را نیز مشخص نماید. بهگونهای که سرمایهگذاران (دستاندرکاران کسب و کار) دقیقاً مفهوم را متوجه شده و خودشان نیز راغب به خواندن و درک دیگر بخشها گردند.
طرح توجیهی در واقع سندی آماده ارائه می باشد که در آن نحوه برآورد سود و زیان و سرمایه ثابت، سرمایه در گردش و نقطه سر به سر، بازدهی سرمایه، دوره برگشت سرمایه و ... بیان خواهد شد.
معرفی محصول :
معضل تایرهای فرسوده در کشور همیشه موضوعی بحث انگیز بین وزارت کشور، شهرداری کلانشهرها و سازمان محیط زیست بوده و این تایرها اغلب دفن یا سوزانده می شدند که اثرات مخرب زیست محیطی در پی داشته است . با راه اندازی خط بازیافت مذکور، انواع محصولات لاستیکی از جمله چمن مصنوعی و کفپوش، کفپوش خودروها، واشرهای صنعتی و غیر صنعتی، آسفالتهای مقاوم، بتن های مخصوص سدسازی، گرانول، پودر فیلم عکاسی، تارتان های دو میدانی و … قابل ساخت و تولید است . تولید محصولاتی از قبیل قیر پلیمری و سایر فراورده های لاستیکی از بازیافت تایرهای فرسوده در آمریکا، اروپا و استرالیا چندین دهه سابقه دارد اما در کشور ما هنوز صنعتی نوپا محسوب می شود. پودر لاستیک دارای بیست هزار ویژگی و کاربرد است، لاستیک های فرسوده در مراحل مختلف و با دستگاه های متفاوت در اندازه های درشت (مانند یث دانه چای) تا ریزترین اندازه تعیین شده (مانند غبار) خرد شده که البته پودر لاستیلث در اندازه غبار هنوز در ایران کاربرد ندارد. دو کشور آلمان و تایوان پودر لاستیک تولید می کنند که وارد کردن تمامی تجهیزات خط تولید پودر لاستیک از کشورهای صاحب این فن آوری بیش از یک میلیارد تومان هزینه دارد و این در حالی است که طراحی و ساخت این خط تولید در داخل حدود ۳۵۰ میلیون تومان هزینه خواهد داشت.
عناوین این طرح شامل :
مقدمه
چکیده
فصل اول
معرفی محصول
نام و کد محصول
شماره تعرفه گمرکی
شرایط واردات بررسی و ارایه استاندارد
قیمت تولید داخلی و جهانی
موارد مصرف
بررسی کالاهای جایگزین
اهمیت کالا
تولید کنندگان و مصرف کنندگان
شرایط صادرات
فصل دوم
بررسی وضعیت عرضه و تقاضا
طرح های در دست اجرا
روند واردات محصول
روند مصرف
روند صادرات
نیاز بازار
فصل سوم
بررسی تکنولوژی و روشهای تولید و عرضه محصول در کشور
فصل چهارم
تعیین نقاط قوت و ضعف تکنولوژیهای مرسوم
فصل پنجم
بررسی و تعیین حد اقل ظرفیت اقتصادی
فصل ششم
مواد اولیه و محل تامین
فصل هفتم
پیشنهاد منطقه مناسب برای اجرای طرح
فصل هشتم
وضعیت تامین نیروی انسانی و اشتغال
فصل نهم
تاسیسات مربوطه
فصل دهم
حمایتهای اقتصادی
فصل یازدهم
تجزیه و تحلیل و ارایه جمع بندی
امکان سنجی علمی
امکان سنجی اقتصادی جداول محاسباتی محاسبه نقطه سربه سر
محاسبه بازگشت سرمایه
خرید و دانلود آنی فایل