دسته : مدیریت
فرمت فایل : word
حجم فایل : 1353 KB
تعداد صفحات : 44
بازدیدها : 407
برچسبها : شایستگی مدیران تحقیق مدیریت
مبلغ : 18000 تومان
خرید این فایلاین فایل شامل تحقیقی جامع و کامل در مورد شایستگی مدیران می باشد که در تعداد 44 صفحه با فرمت word تهیه شده است که می تواند به عنوان کار تحقیقی رشته مدیریت (گرایشهای مختلف) مورد استفاده قرار گیرد. در تهیه این فایل از انواع منابع داخلی و خارجی معتبر استفاده نیز شده است.
بخشهایی از متن تحقیق
مقدمه
امروزه، رقابت شدید و تغییرات فناوری، فشار روزافزونی بر سازمانها و شیوه های متنوع آنها در افزایش بهره وری نیروی انسانی شان وارد می سازد. اکنون از منابع انسانی سازمانها، انتظار می رود، تاثیر بیشتری در تولیدات و خدماتی که ارائه می دهند، داشته باشند. این درست همان چیزی است که موجب شده در محیط رقابت، شایستگی اهمیت یابد.
محیط منابع انسانی ایران نیز بی تاثیر از این تغییر و تحولات نیست و هدفهای آن همگام با تحولات جهانی، در حال تغییرند. پذیرش و گسترش سریع رویکرد شایستگی محور و به کارگیری آن در برنامه های توسعه کارکنان بیش از هر چیز، نتیجه مزایا و فوایدی است که دراین رویکرد نهفته است. شایستگی ها، مزایای متفاوتی برای سازمانها و مدیران در سطوح مختلف دارند و سازمانها نیز به دلایل گوناگونی نظیر: انتقال رفتارهای ارزشمند و فرهنگ سازمانی، عملکرد موثر برای همه کارکنان، اثربخش کردن سازمانها و مدیریت آنها و تاکید بر ظرفیت های افراد (به جای شغل آنها) به عنوان شیوه کسب مزیت رقابتی، تقویت رفتار تیمی از شایستگی ها استفاده می کنند.
بعد از مقاله مهم لاولر اهمیت شایستگی در سازمانها بسیار گسترش یافته است. وی سیر تحولی سازمانها، از سازمانهای بر اساس تحلیل شغل، به سازمانهای بر اساس شایستگی را بررسی کرد، به گونه ای که امروزه تعداد وسیعی از سازمانها، روشهای مدیریت منابع انسانی مبتنی بر شایستگی را به کار میبرند. با وجود استفاده و کاربرد آن به روشهای متفاوت، به نظر می رسد شایستگیها از لحاظ مفهومی، نیاز به تفسیر و توضیح دارند.
شناسایی/ارزیابی نتایج مطلوب: افراد نیازمند این هستند که بدانند عملکرد سازمانی که آنها سعی در دستیابی به آن برای شناسایی شایستگیهای وضع مطلوب دارند چیست؟ ارزیابی عملکرد سازمان همچنین اطلاعات خامی را برای کمک به ارزشیابی موفق تلاشهای توسعه افراد ارائه می کند.
الگوهای شایستگی: شناسایی شایستگی هایی که به طور واقعی بر نتایج تأثیر دارند.
ارزیابی شایستگی کارمند: افراد نیازمند آگاهی از شایستگی های کارمندان برای مقایسه آنها با وضع مطلوب هستند.
راهبردها و منابع توسعه کارکنان: افراد نیاز به برنامه ها و منابع آموزش و توسعه دارند تا بتوانند به شکاف شایستگیها توجه کنند. در زیر به تعاریفی از فرایندهای حیاتی در مدیریت شایستگی می پردازیم:
شناسایی شایستگی: فرایند کشف شایستگیهای لازم برای عملکرد نمونه و کاملاً موفق.
الگوی شایستگی: یک توصیف داستان وار از شایستگی ها برای یک طبقه شغلی، گروه شغلی، دایره، اداره یا دیگر واحدهای تجزیه و تحلیل هدفمند.
ارزیابی شایستگی: فرایند مقایسه شایستگیهای یک فرد با یک مدل شایستگی.
مدیریت مبتنی بر شایستگی: به کارگیری مجموعه ای از شایستگیها برای اداره نیروی انسانی بطوری که عملکرد، به طور کارا و مؤثر به نتایج سازمانی کمک کند.
نقشه شایستگی: مستنداتی که مجموعه شایستگیها را به ویژه برای یک پست، شغل، گروه شغلی یا مجموعه ای از وظایف، توصیف می کند.
مدیریت بر مبنای شایستگی رویکردی منسجم و چارچوبی مشترک و هماهنگ برای اداره سرمایه های انسانی در بلندمدت است که بر مبنای مجموعه مشترکی از شایستگی های مرتبط با راهبردهای کلان کشور تدوین می شود.
در سال های اخیر مفاهیم نظری مدیریت بر مبنای شایستگی از رهیافت های مختلفی تجزیه و تحلیل می شوند، برخی از مهم ترین این رهیافت ها عبارتند از:رویکرد روانشناختی یا روان سنجی، رویکرد راهبردی، رویکرد توانمندسازی، رویکرد رهبری و رویکرد سیستمی می باشد.
فهرست مطالب تحقیق
مقدمه
اثربخشی
تعاریف شایستگی
اهمیت شایستگی
رویکردهای عمده و متفاوت شایستگی مدیریت
تحقیقات مربوط به شایستگیهای مدیریت
اجزای اصلی یک سیستم مبتنی بر شایستگی
ابعاد شایستگی
تعاریف اثربخشی
رابطه بین شایستگی و اثربخشی
مدیریت بر مبنای شایستگی
ویژگیهای نظام مدیریت بر مبنای شایستگی
جنبه های شایستگی
مدل شایستگی
خصوصیات مدل های شایستگی
انواع مدلهای قابلیتهای مدیران
نتیجه گیری
منابع
خرید و دانلود آنی فایل